30 minuter
Medel
4 portioner
Thailändsk gryta med tofu och kokos
Smakrik thailändsk gryta med tofu och kokos gjord med Farmers & Chefs krämiga Cooking Oat.
INGREDIENSER
- 400 g tofu
- 5 dl Cooking Oat
- 1 dl kokosflingor
- 1 morot, ca 100 g
- 1 knippe salladslök
- 200 g broccolibuketter
- 2 msk röd currypasta
- 1 kruka koriander
- 1 lime
- Olja till stekning
GÖR SÅ HÄR
STEG 1
Koka upp Cooking Oat och kokosflingor. Ta från värmen och låt stå medan grytan förbereds.
STEG 2
Skala och skär moroten i strimlor. Skär salladslöken i bitar. Skär tofun i bitar. Stek den i olja i en stor panna i 4 – 5 min. Rör ner broccoli, morot och lök och fortsätt steka 3 – 4 min.
STEG 3
Sila över Cooking Oat och rör ner currypastan. Koka upp och låt koka 5 min. Smaka av med lite salt.
STEG 4
Strö över hackad koriander och servera med jasminris och limeklyftor.
Smaklig måltid!