30 min
Lätt
4 port

Veggie Fritters i pitabröd

Laga frasiga Veggie Fritters i pitabröd på Fredrik Nylens vis. Det här blir en härlig lunch eller en enkel middag. Gott, hälsosamt och smakrikt.

INGREDIENSER

Vid servering:

4 pitabröd

Salladsblad

Rödlök

Tomat

Farmers and Chefs Herb and garlic sauce (Här kan man välja vilken sås som helst egentligen, alla våra såser passar)

GÖR SÅ HÄR

STEG 1

Blanda Veggie Fritters Green Herbs med  vatten i en bunke och rör till en jämn smet.

STEG 2

Skala och riv potatis och morot, samt riv zucchinin ned i bunken. Rör om och låt sätta sig i 5 minuter.

STEG 3

Stek grönsaksbiffarna i olja på medelvärme, klicka ut en rejäl matsked och stek ca 4-5 minuter per sida.

STEG 4

Värm på pitabröden i torr stekpanna, fyll med grönsaker, Veggie Fritters och toppa med sås.

PRODUKT SOM ANVÄNDS I RECEPTET

ANDRA RECEPT

VAR FINNS VI?

HITTA OSS