30 min
Lätt
4

Laxpasta med fänkålscrudite

Lättlagad och smakrik pasta med lax. Hemligheten är vår Cooking Fraiche Paprika & Chili. Servera med en riktigt fräsch fänkålscrudité och njut!

INGREDIENSER

  • 1 fänkål, ca 200 g
  • 0,5 citron
  • 1 krm salt
  • 1 knippe koriander
  • 2 dl Cooking Fraiche Paprika & Chili
  • 1 dl vatten
  • 400 g pappardelle
  • 600 g laxfilé
  • salt och svartpeppar
  • olivolja
  • dill

GÖR SÅ HÄR

STEG 1

Skiva fänkålen tunt, gärna på mandolin. Låt den ligga i riktigt med kallt vatten en stund. Pressa saften från citronen. Blanda fänkålen med olivolja och pressad citronsaft. Smaka av med salt

STEG 2

Hacka koriandern och blanda med Fraiche och vatten. Smaka ev av med salt. Värm såsen vid servering.

STEG 3

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

STEG 4

Skär laxen i 4 portionsbitar. Salta och peppra och stek i olja 2 – 3 min på varje sida. Servera laxen med tillbehören och strö över färsk dill. 

PRODUKT SOM ANVÄNDS I RECEPTET

ANDRA RECEPT

VAR FINNS VI?

HITTA OSS