30 minuter
Medel
4 portioner

Thailändsk gryta med tofu och kokos

Smakrik thailändsk gryta med tofu och kokos gjord med Farmers & Chefs krämiga Cooking Oat.

INGREDIENSER

  • 400 g tofu
  • 5 dl Cooking Oat
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 morot, ca 100 g
  • 1 knippe salladslök 
  • 200 g broccolibuketter
  • 2 msk röd currypasta
  • 1 kruka koriander 
  • 1 lime 
  • Olja till stekning

GÖR SÅ HÄR

STEG 1

Koka upp Cooking Oat och kokosflingor. Ta från värmen och låt stå medan grytan förbereds.

STEG 2

Skala och skär moroten i strimlor. Skär salladslöken i bitar. Skär tofun i bitar. Stek den i olja i en stor panna i 4 – 5 min. Rör ner broccoli, morot och lök och fortsätt steka 3 – 4 min.

STEG 3

Sila över Cooking Oat och rör ner currypastan. Koka upp och låt koka 5 min. Smaka av med lite salt. 

STEG 4

Strö över hackad koriander och servera med jasminris och limeklyftor.

Smaklig måltid!

PRODUKT SOM ANVÄNDS I RECEPTET

ANDRA RECEPT

VAR FINNS VI?

HITTA OSS