1 tim
Medel
4

Vegetariska Wallenbergare

Vegetariska Wallenbergare med de klassiska tillbehören ärtor, potatispuré och rårörda lingon. Recept på potatispuré hittar du här.

INGREDIENSER

  • 500 g formbar vegofärs 
  • 4 äggulor
  • 1 msk fransk senap
  • 1 tsk salt
  • 2,5 dl Cooking Oat
  • Olja att steka i
  • Salt och svartpeppar

GÖR SÅ HÄR

STEG 1

Tina färsen i rumstemperatur. Blanda färsen med äggulor, senap och salt i en matberedare. Tillsätt Cooking Oat i en tunn stråle under omrörning. 

STEG 2

Hetta upp olja i en stekpanna. Klicka ut och stek 8 biffar i omgångar i pannan. Stek dem på medelvärme 3 – 4 min på varje sida.

Servera med ärtor, potatismos och rårörda lingon.

PRODUKT SOM ANVÄNDS I RECEPTET

ANDRA RECEPT

VAR FINNS VI?

HITTA OSS