Veggie Fritters i pitabröd
Laga frasiga Veggie Fritters i pitabröd på Fredrik Nylens vis. Det här blir en härlig lunch eller en enkel middag. Gott, hälsosamt och smakrikt.
INGREDIENSER
- 1 påse Veggie Fritters Green Herbs
- 1,5 dl vatten
- 2 potatisar
- 1 morot
- ½ zucchini
- olja till stekning
Vid servering:
4 pitabröd
Salladsblad
Rödlök
Tomat
Farmers and Chefs Herb and garlic sauce (Här kan man välja vilken sås som helst egentligen, alla våra såser passar)
GÖR SÅ HÄR
STEG 1
Blanda Veggie Fritters Green Herbs med vatten i en bunke och rör till en jämn smet.
STEG 2
Skala och riv potatis och morot, samt riv zucchinin ned i bunken. Rör om och låt sätta sig i 5 minuter.
STEG 3
Stek grönsaksbiffarna i olja på medelvärme, klicka ut en rejäl matsked och stek ca 4-5 minuter per sida.
STEG 4
Värm på pitabröden i torr stekpanna, fyll med grönsaker, Veggie Fritters och toppa med sås.