Greek Tray

Grekisk marinad och enkla instruktioner för att laga magiskt goda grönsaker till middag. Allt på en plåt!

Blanda marinaden med grönsaker, rosta i ugnen och toppa med fetaost så är middagen klar!

Följ receptet på baksidan av påsen eller använd de grönsaker du har hemma. Kan serveras direkt på plåten eller till exempel som fyllning i ett pitabröd.

Framtaget tillsammans med stjärnkocken Niklas Ekstedt.

 

Innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel.

Ingredienser

Vegetabilisk olja (raps, fullhärdad raps)

Örtkryddor (oregano, timjan, pepparmynta)

Salt

Vitvinsvinäger

Vitlökspasta

Tomatpuré

Kryddor (paprika, lök)

Näringsvärden
  • Energi (kJ/kcal)2793 kJ / 678 kcal
  • Fett (g)72 g
  • - varav mättat fett (g)7,7 g
  • Kolhydrater (g)4,8 g
  • - varav sockerarter (g)3,2 g
  • Protein (g)1,4 g
  • Salt (g)6,6 g

VAR FINNS VI?

HITTA OSS