45 min
Lätt
4 port

Tacoplåt med Rostade Grönsaker

Tacokvällen är både räddad och nytänkande med vårt recept på Veggie Taco Tray. Du lagar rätten snabbt och enkelt direkt på plåten.

INGREDIENSER

  • 1 påse Taco Tray-marinad
  • 1 rödlök
  • 1 medelstor blomkål (500 g)
  • 1 förp (230 g) svarta bönor
  • 350 g sötpotatis
  • 100 g riven ost (el. växtbaserad)
  • 100 g tortillachips

Topping (valfritt): Gurka, körsbärstomater, färsk koriander

GÖR SÅ HÄR

STEG 1

Skala och skiva rödlök i stora klyftor, skär sötpotatis (behåll skalet) och blomkål i mindre bitar (ta även med bladen).

STEG 2

Lägg på en plåt tillsammans med svarta bönor, häll över marinaden och vänd runt ordentligt så allt tar smak. Rosta på 200°C i ca 25 min.

STEG 3

Lägg på ett lager med tortillachips och ost, rosta tills osten smält (ca 5 min).

STEG 4

Toppa med gurka, delade körsbärstomater och färsk koriander.

Tips: Servera direkt från plåten eller lägg grönsakerna i ett tortillabröd och ät som wrap! /Niklas Ekstedt, kock & medgrundare

PRODUKT SOM ANVÄNDS I RECEPTET

ANDRA RECEPT

VAR FINNS VI?

HITTA OSS