- 1 påse Greek Tray-marinad
- 500 g potatis
- 200 g svamp eller zucchini
- 1 st rödlök (150 g)
- 1 st röd paprika (120 g)
- 1 citron
- 230 g stora vita bönor (1 förp)
Topping: fetaost (eller växtbaserat alternativ), oliver, spenat
GÖR SÅ HÄR
STEG 1
Skär potatis (behåll skalet), svamp eller zucchini, rödlök, paprika och citron i medelstora klyftor och lägg på en plåt tillsammans med vita bönorna.
STEG 2
Häll över marinaden och vänd runt ordentligt så allt tar smak.
STEG 3
Rosta i mitten av ugnen på 200°C i ca 30 minuter.
Toppa gärna med fetaost, oliver och babyspenat.
Servera!
Tips: Sätt tillbaka plåten i ugnen i 5 minuter efter du har smulat över fetaosten så blir den ännu godare! /Niklas Ekstedt, chef & co-founder